Strani

sobota, 26. februar 2011

Želji

No ja... trenutno so na vrhu med mojimi najbolj željenimi stvarmi oz živali sledeče stvari... ( ja vem, sliši se pohlepno ampak prav boli me kita kaj si kdo misli )
prva stvar je Microcar. Avto-moped ki leti do 45km/h. Sanje če mene vprašaš
Tale mi je najljubši:
Cena tegale Microcarja znaša 6.990 € . Kaj precej a ne? Dobim ga če prodamo šumo (ki jo že lep čas prodajamo : // ) oz vsaj tako govori moj predragi dedek ko se z njegovimi kolegi pogovarja v vaški gostilni. Kolikokrat slišim stavke kot so: Jas ja morem šumo prodat da vnuko mopeda kupim. In da se to res zgodi? Alamivera ej.

Druga stvar ki si jo želim ( in si jo bom 95% kupil ) je ...


Jemenski kameleon, latinsko ime je : Chamalaeo Calyptratus.  Imam tudi idejo kako priti do denarja - saj je to vse skupaj precej drago. Kakšna je ta ideja? Povsem preprosta in logična - delat je treba. Začel bom varčevat že sedaj -  z marčevsko štipendijo ( ki je sicer bore mala - 60,35€, ampak dobro eni še tega nimajo :( ) . Z delom pa bom poskusil začeti že za prvomajske počitnice - z atejom. Je vodovodar ki zna pravzaprav vse. Od malarije, do keramike, do vodovoda (logično), od zidarstva - praktično vse. Ampak o njem sledi v naslednji dneh. Torej, nazaj na temo. Začel bom delat z njim. Prva stvar na katero pomislim je seveda denar, druga pa znanje. Zakaj znanje? Smešno vprašanje. Hočem imeti vsaj neko osnovo kaj se marsikatere stvari tiče. No, dobim tukaj denar kupim terarij kot se šika (glej sliko - nekaj čisto podobnega imam namen imeti) in na koncu še kameleona. Res je da moram imeti za terarij & opremo pripravljenih cirka 250 - 300 € denarja. Plus kameleon ki stane tam nekje do 50 € - 100 €. Hja od dvomesečnega dela si mislim da lahko obetam kakšnih 600€ plače kaj pravite?

Evo slika terarija:

In slika Jemenskega kameleona:


Nasploh pa o kameleonu vem precej & precej se še moram tudi naučiti :)

PS. Kakšne ideje sem sedaj dobil za pisanje bloga. Pričakujte v naslednjih dneh par novih objav.

Peace & care

Ni komentarjev:

Objavite komentar