Strani

četrtek, 3. februar 2011

3.2.2011 prvič

Hja...Kaj je lepšega kot začeti dan s tem da izveš ali si porpavil šolski predmet - matematiko. Nikoli v življenju še nisem bil tako živčen. Razlog pa tiči v tem da je bilo to popravljanje številka 2.Eno popravljanje je že bilo za mano - seveda neuspešno.No živčki so delali, se tepli med seboj in na koncu se le pomirili s testom pred sabo.In na testu je bila ena LEPA rdeča dvojka :) .Popravljeno, fjuu :) .
Ali seveda je tudi fora tukaj.Če bi se jas lepo učil in tako dalje se s tem nebi rabil ubadat. Vendar ljudje nena vedno mislimo na posledice ko uživamo in zabušavamo.Vsak dan si pravimo : ah saj je še čas sta še 2 tedna do testa ali bilo česa.In mine 1 teden in 6 dni ko se zbudiš in prva misel je: Jutri je test .In pol pride učenje čez celi ljubi dan.Naslednji dan si zmeden, pozabiš kaj si se sploh učil in dobiš ''hakl''.
Najstniki smo taki (vsaj večina).Šola je pač ustanova v kateri se (m)uči (m)učence :D .Zdaj ko sem še mlad se mogoče ne zavedam kaj pomeni da si v srednji šoli in kakšna velika odgovornost je to. In tudi koliko odrekanja je potrebna če hočeš uspet oz jo vsaj končat. Ampak takšen pač je človek v najstniških letih a ne?

Objava št. drugič ki bo obširnejša pa pride zvečer

Peace & care ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar