Strani

petek, 11. februar 2011

11.2.2011

Ma daj... Ta jebena recesija se že pri meni pozna. Če greš ven moraš dvignit z bankomata 20 € da imaš za par uric. Isto je v šoli v kantini. 5€ daš ven kot da je nič. 5€ je ''kao'' primerljiv z 1000 tolarji. PA JA! 1000 tolarjev sem lahko imel celi teden, zdaj pa s 5€ ne moreš takorekoč nič. Fer? a.a ;) Euro je zajebo sceno totalka. Bogve kako bo stanje ko bom jas gniu pri starosti 30-ih let. V penijo bom tako moral iti kot star dedek ki bo imel že pravnuke, a vseeno bo še delau. V neko povprečno službo bom hodo približno 40-50 let pri starosti 60-70 bom odšel v penzijo in užival zadnjih pet let življenja. In kaj sem mel od tega? Amabaš nič. Ker je glavno da se lahko jebejo tam vsi s takimi plačami da lahko samo GOR padeš. Plače po 15.000 € + nevem koliko še vsega dodatka zraven. Fjuuu, sanje :D



No. Nebom lagal. Nimam več idej kaj naj še pišem. Ah že vem.

Mnogi govorijo kako slabi in nevzgojeni smo najstniki. Človek bi se vprašal zakaj? Pa saj je bila taka vzgoja in taki zgled madon božja. In ljudje ne razumete kako smo lahko cele dneve za računalnikom. Pravite naj gremo ven - kam naj gremo? Izmed štirih sten bom jas šau med 5 blokov? Kaj bom mel od tega? Stene in beton lahko gledam skozi okno. Pravite kako ste vi uživali ko ste bili toliko stari, kako ste hodli ven in cele dneve veni bli. Sploh tastari dedki in babice. Hja madoniš. Primerjajte današnjo okolico svoje hiše z tisto izpred 40 let.Razlika je očitna ane? Takrat vse zeleno, sedaj vse sivo.
Taki ko ne razumejo tega me res dvignejo.Postavite se v našo kožo. Najstnik če hoče biti vsaj malo popularen se mora trudit da je  prefekten drugače ne uspe. Mozoljev nič, six packi, poslušat tisti zabit cigu migu in še bi lahko naštevali. In ja jebiga :| .

Na še video. Video je nastal po pesmi od pevca Nelly - Just a dream. Nekoliko drugače sta jo zapela dva mlada talentirana peec in pevka. Poslušajte to mojstovino:


fajn a? :D


Peace & care

Ni komentarjev:

Objavite komentar